Wie ben ik

Ter achtergrond even een stukje informatie over mijzelf. Ik ben Jil de Graaf en woonachtig in Nieuwegein. Van jongs af aan natuurlijk al gek met dieren en wat is er dan mooier dan daar je vak van te maken?!

Om dierfysiotherapie te mogen studeren moet je eerst de humane opleiding fysiotherapie volgen. Ik heb de mogelijkheid gekregen om deze opleiding versneld, dus in 3 jaar, te kunnen volgen. In die periode heb ik bij verschillende dierenfysiotherapeuten mee mogen kijken. Over het algemeen werd geadviseerd om eerst wat ervaring in de humane praktijk op te doen, alvorens te starten met de opleiding voor dieren. Zo gezegd, zo gedaan, maar wat was ik blij toen ik dan echt mocht starten met de dieren! Na nog eens 2,5 jaar studeren, heb ik in 2020 met goed gevolg de opleiding volbracht en zo ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje; DierenFysio Jil.

Inmiddels werk ik nauw samen met Ramona Schalkwijk in Montfoort en werk ik 2 dagen per week bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht.
Naast het werken met dieren ben ik tevens werkzaam als algemeen fysiotherapeut in een leuke praktijk in Nieuwegein.